Ett centralt beläget Stockholmshotell med anor

Örlogshemmet

Kontakt

Välkommen till ett centralt beläget Stockholmshotell med anor. Vi är en del av den spännande svenska örlogshistorien. Vi andas marin historia. Vi erbjuder ett prisvärt boende för statligt anställda och Försvarsmaktens personal, alla dess frivilligorganisationer, men också för andra gäster i mån av plats. Välkommen att kontakta oss!

Vår reception är öppen dygnet runt varje dag. Vi har lunchstängt mellan kl. 12.00 och 13.00 (men passar telefon). Incheckning sker tidigast från kl. 14.00, och utcheckning senast kl. 11.00.


Adress & Telefon

Stiftelsen Drottning Victorias Örlogshem

Teatergatan 3, 111 48 STOCKHOLM

Telefon: +46 8 611 01 13

E-post: info@orlogshemmet.com


Bokningsförfrågningar

Vi gör alltid vårt bästa för att varje gäst hos oss ska få det bästa alternativet vid varje givet tillfälle. Vi tar personligen hand om varje bokning och ber dig därför att hjälpa oss att hjälpa dig genom att fylla i vår bokningsförfrågan med dina önskemål. Vi återkommer till dig vi så snart vi kan (inom en arbetsdag). Det går alltid också bra att ringa oss direkt.

Bokningsförfrågan rum

Bokningsförfrågan konferens

Rope horisontal ruler

Parkering och Transport

Hotellet ligger mitt i centrala Stockholm på promenadavstånd  från nöjesutbud, restauranger och en mängd sevärdheter. Information om lokaltrafik kan ni hitta här.

Önskar du boka taxi rekommenderar vi Taxi Stockholm, läs mer här.

Hotellet har ingen egen parkering, men det finns goda parkeringsmöjligheter i närheten. Kontakta receptionen så hjälper vi dig.