test

A centrally located Stockholm hotel with origins

test

Hur är det att bo på hotellet

Vi är ett litet familjärt hotell beläget på en av de bästa platserna centralt i Stockholm - Blasieholmen, med Nybroviken runt hörnet.

Vi erbjuder allt från enkelrum och dubbelrum till sviter i olika prisnivåer. Vi erbjuder även boende för familjer eller vänner med plats upp till fyra personer. I rumspriset ingår alltid alltid en enklare frukost i vårt frukostrum.

Att bo hos oss är en upplevelse utöver det vanliga, eftersom vi inte är ett vanligt hotell. Vi är stolta över vår marina historia och vårt uppdrag att i första hand erbjuda statliga myndigheter och organisationer, Försvarsmaktens och Försvarets Materielverks personal, dess frivilligorganisationer och i mån av plats även allmänheten boende till låga priser.

Rope horisontal ruler
Bra att veta och faciliteter:
Incheckning Alla dagar tidigast kl. 14.00  
Utcheckning Alla dagar senast kl. 11.00  
Frukost Serveras i frukostmatsalen, 1 tr.
Vardagar kl. 06.30 – 09.30    
Helger kl. 07.30 – 10.00
 
TV SVT 1, SVT 2, TV 3, TV 4, Kanal 5, TV 6, Sjuan, TV 8, Kanal 9, TV 10, TV 12, Kunskapskanalen, Barnkanalen/SVT 24, TV Finland, Al Jazira, BBC World News, DW English  
Böcker Det finns böcker att låna i bokhyllorna på plan 3, 4 och i biblioteket i anslutning till frukostmatsalen.  
Tidningar Svenska dagstidningar (SvD, DN och DI) finns i frukostmatsalen och från lunch i receptionen.  
Telefon + 46 8 611 01 13  
Felanmälan Receptionen tar emot felanmälan dygnet runt.  
Tvätt Hotellet erbjuder ingen tvätt för gästerna, men i närheten ligger Kemtvätten på Arsenalsgatan 3. Den är öppen måndag till fredag mellan kl.0800-1800.  

Om våra grannar

Örlogshemmet är centralt beläget och våra grannar i huset är Wallmans Salonger som serverar en unik upplevelse med högklassig show och lyxig mat och dryck. Det innebär att musiken under vissa dagar och tider kan höras upp till några av våra rum. Du får gärna berätta för oss om du är extra ljudkänslig så ska vi hjälpa dig att hitta det rum som passar dig bäst. Och om du vill njuta av en helkväll hos Wallmans Salonger så kan vi hjälpa dig att boka, och sedan har du väldigt nära hem till ditt rum hos oss.