test

A centrally located Stockholm hotel with origins

test
dummy alt text

I närheten

Örlogshemmet är väldigt centralt beläget i Stockholm, och du hittar mycket inom några minuter gångavstånd, allt från restauranger till sevärdheter. I närheten finns det till exempel ett 40-tal bra restauranger som vi gärna rekommenderar.

Inom fem minuters promenadavstånd

Hotellet ligger väldigt centralt i Stockholm. På några minuter kan du gå till Stureplan där det finns flera bra butiker och restauranger.

Om du går upp för backarna mot Östermalm, så når du på några få minuter Östermalmstorg med den fräscha saluhallen Östermalmshallen, en biograf och flera fina restauranger. Följer du Strandvägen österut kan flanera utefter kajerna med alla båtar ut mot Djurgården med Vasamuseet, Skansen och Gröna Lund.

Går du söderut kommer du till Gamla Stan med alla dess sevärdheter såsom det Kungliga Slottet, Myntkabinettet och de trånga gränderna med så många små mysiga butiker och restauranger.

Går du västerut passerar du snart Stadshuset och kan följa Norr Mälarstrand mot mer centrala delar av Kungsholmen.

Vill du ta en båttur är du på rätt plats. Runt Nybroviken och i Södra Blasieholmshamnen finns massor av båtlinjer som tar dig runt Stockholm, ut till Fjäderholmarna eller längre ut i Stockholms skärgård.

Restauranger i närheten av hotellet

Centrala Stockholm har ett rikt utbud på restauranger och barer. I närheten finns ett 40-tal bra restauranger, t.ex. B.A.R., Mathias Dahlgren, Verandan Grand Hotel, Wedholms Fisk, Berns Bistro & Bar, Sturehof, Riche samt Bistro Arsenalen och Radisson Blu Strand Hotel. Vidare Brasseriet, Operakällaren, Lydmar, Tak och KB bara för att nämna några utmärkta restauranger och barer.

Vad händer i Stockholm 

Läs vad som händer idag genom att logga in på länken nedan.