Ett centralt beläget Stockholmshotell med anor

Örlogshemmet

Commander's single, double and triple

Coffe

Frukost ingår

Wifi

Gratis Wifi

No smoking

Rökning förbjuden

Bra och prisvärt boende

Commander's single, double and triple - är enkla men bra och prisvärda rum. Ett fåtal av dessa rum ligger direkt ovanför Wallmans Salonger och kan därför ha lite störande stomljud när Wallmans Salonger drar på basen i musiken. Dessa särskilt bullriga rum har därför nedsatta priser då Wallmans Salonger spelar och hyrs endast ut till statligt anställda vid platsbrist. Övriga tider tar vi ut full avgift. Några av rummen har upp till tre sängar som kan vara lämpliga till exempel för en familj eller för goda vänner. Vi har även extrasängar som kan öka kapaciteten ytterligare. Rummen är möblerade i rustik marin stil. Konsten i rummen är genomgående i marin stil med fartyg och båtar i olika miljöer.

Varje rum har wc och dusch.

Gör en bokningsförfrågan 

Bekvämligheter
 • Femtio rökfria rum
 • Centralt i Stockholm
 • Gratis WIFI (250 mb/sek)
 • Frukost ingår i priset för hotellrummet
 • Receptionen är öppen dygnet runt
 • Daglig städning
 • Bagageförvaring
 • Hiss (ej handikappanpassad)
 • WC och dusch på alla rum
 • Finns i receptionen: kaffe, te, strykbräda, strykjärn, hårtork
 • Incheckning från kl 14:00 till 00:00
 • Utcheckning senast klockan 11:00

Frukost ingår alltid!

Frukostmatsalen hittar du på 1.a våningen. Även om du inte bor på hotellet kan du komma och äta vår enklare frukost. Ring gärna och beställ dagen innan.

Frukost serveras vardagar 06.30-09.30 och på helger mellan 07.30-10.00.

Frukost för ej hotellgäster 150 kr/person.

 

Priser:

Enkelrum

 

 

Dubbelrum

 

 

Trebäddsrum

Civil: 1300 kr/natt 

Staten: 1215 kr/natt 

Militär: 1215 kr/natt

Civil: 1700 kr/natt

Staten: 1546 kr/natt

Militär: 1546 kr/natt

Civil: 1700 kr/natt

Staten: 1700 kr/natt

Militär: 1700 kr/natt

Totalförsvarspliktiga: 250 - 950 kr/natt

 

För att få statens alternativt militärrabatt, ska du kunna visa upp giltigt militärt legitimationskort eller anställningsbevis till exempel att du är anställd som officer, reservofficer eller tjänstgörande vid FMV.

Militär - Vilka ingår i denna grupp?

Värnpliktspriser

Elev under GMU (3 månaders utbildning), totalförsvarspliktiga med längre utbildning, samt kadetter under utbildning till officer eller specialistofficer betalar endast 250 kr/natt i enkelrum. Kostnaden för dubbelrum är bara 550 kr/natt. Frukost ingår. Kostnaden för trebäddsrum är bara 550 kr/natt.  Frukost ingår.

Rope horisontal ruler

Om våra grannar

Örlogshemmet är centralt beläget och våra grannar i huset är Wallmans Salonger som serverar en unik upplevelse med högklassig show och lyxig mat och dryck. Det innebär att musiken under vissa dagar och tider kan höras upp till några av våra rum. Du får gärna berätta för oss om du är extra ljudkänslig så ska vi hjälpa dig att hitta det rum som passar dig bäst. Och om du vill njuta av en helkväll hos Wallmans Salonger så kan vi hjälpa dig att boka, och sedan har du väldigt nära hem till ditt rum hos oss.